Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Remote Play- Jak to działa

AnonimowyGracz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Na jakiej zasadzie będzie działało remote play. Niektórzy mówią że to będzie działało nie zależnie od dostępu do sieci, inni że tylko w obrębie wifi które sięga PS4. Ile w tym prawdy mogę mieć włączone PS4 w domu a iść np do miasta i grać na PS Vita ?

Opublikowano

Nie jestem pewny czy chodzi ci o to, co ja za chwilę wytłumaczę..

Możesz grać w gry z ps4 na EKRANIE ps vita.

Całe obliczenia będą wykonywane po stronie ps4 a obraz będzie wyświetlany na ps vita.

Jak dla mnie bez sensu...

Co do połączenia to sam nie wiem. Pewnie w obrębie sieci wifi w której działa ps4

Zbieracz warnów - Przetestowany w boju.

To co panowie. Kiedy warn za oczojebą sygnaturę? :P

Opublikowano

To działa głównie w domu ale jak masz dobry telefon z LTE to można pograć w gry PS4 na PSV nawet kilka kilometrów od domu (tak naprawdę odległość nie ma znaczenia tylko moc sygnału)

DOWÓD:

///linki wychodzące poza forum ukrywamy w code code.png
///tripipi

Opublikowano

Wielkie dzięki za wyjaśnienie, mam jedno pytanie czyli jak mam w domu ps4 podłączone do sieci wifi i ps vita np w mieście gdzie nie ma wifi to nie będę mógł grać w daną grę, dobrze zrozumiałem ?

Opublikowano

A jak chcesz grać w gry z PS4 poza domem bez WiFI? :D Nie nie da się. Musisz się jakoś połączyć (np. przez telefon z hotspotem)

Dzieki wszystkie moje watpliwosci rozwiazales :P

Do zamkniecia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...